2 It-tekniker [Sweden]


 

I Varberg ligger vi långt fram med ny teknik och behoven att digitalisera växer. Inom enheten IT-service på IT-avdelningen har vi behov av utökning med 2 It-tekniker.
Du ingår i en enhet som har till uppgift att ansvara för drift och underhåll av kommunens IT-miljö. Arbetet som it-tekniker innefattar bl. a. support och service ute i kommunens olika verksamheter. En del av arbetsuppgifterna är leverans och installation av datorer och kringutrustning. Det innefattar också felsökning av datorer, mobiler och skrivare. Även applikationssupport kommer vara en del av arbetsuppgifterna. Merparten av arbetsdagen är på plats ute i kommunens olika verksamheter.
En mycket viktig del, som vi lägger stor vikt på, är att kunna kommunicera och samarbeta med en mångfald av människor och alltid med en hög grad av service.

Kvalifikationer:



Du har mycket god servicekänsla, är lösningsorienterad och har mycket god samarbetsförmåga. Du tar ansvar för och driver dina arbetsuppgifter strukturerat och självständigt.
Du är bra på att instruera användare samt lyssna och visa engagemang för de IT-relaterade ärenden som användarna har. Du skall ha förmågan att skapa positiva relationer med olika individer och grupper
Vi söker dig som är en IT-kunnig person med stort intresse för datorer och teknik. Du har minst gymnasieexamen och gärna några års arbetslivserfarenhet inom IT-området men det är inget krav.
Vi jobbar med den allra senaste tekniken inom IT och det är meriterande om du har god kännedom om Microsofts Windows 10, -11 och Microsoft 365 (Office). Goda kunskaper kring hantering av mobiler, både Android och Iphone samt kunskap kring skrivare.
Du är en noggrann och social person som brinner för service till kund/användare.
Vi ställer höga krav på vår kundkontakt och vi arbetar processinriktat enligt ITIL.
B-körkort samt goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.



Erfarenhet:

Krav: B-körkort samt goda kunskaper i svenska (både tal och skrift).

Övrigt:

Kommunens policy är att erbjuda alla sina anställda önskad sysselsättningsgrad. Det innebär att även för de tjänster som utannonseras som deltider, så finns möjlighet att önska högre sysselsättning. De utökningar som erbjuds kan innebära kombinationer av arbetsuppgifter och arbetsplatser.
Serviceförvaltningen strävar efter mångfald som kan berika vår verksamhet. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund, kunskap och erfarenheter. Ur jämställdhetssynpunkt vänder vi oss särskilt till kvinnliga sökande.

Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid. 100%
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid.
Tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse
Antal platser: 2


Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2023-12-10

Arbetsgivarens referensnummer: A1258845

$ads={2}


 

.

$ads={1}

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال